Fraeno Agriculture sh.p.k

Fruta dhe perime me cilësi të lartë nga fermat shqiptare.

Fraeno Agriculture shpk është një nga tregtarët kryesorë të frutave dhe perimeve në Shqipëri. Ne eksportojmë një larmi të madhe frutash dhe perimesh të prodhuara kryesisht në Fermat në të gjithë Shqipërinë.
Fraeno Agriculture është një kompani që mbledh cilësinë më të mirë të frutave dhe perimeve, në bashkëpunim të shkëlqyeshëm me fermerët në mënyrë që të sigurojë një partner të besueshëm për ju, në të cilin mund të besoni dhe të bashkëpunoni për importet tuaja.
Puna jonë kryesore përfshin eksportimin e frutave dhe perimeve të freskëta, të zgjedhura sapo nga fermeri në fusha, dhe të eksportohen direkt, megjithëse ne kemi një magazine të shkëlqyer dhe po ashtu frigorifer me kapacitet të lartë frigoriferik.

Cilësia Europiane

Vetëm produkte Bio rritur natyrshëm

Transport

Kamiona për klientët që duan gjithashtu transport

Pse na zgjedhin

Në treg që nga viti 1994

Kompania jonë ka vite që është në treg, duke mbledhur dhe shpërndarë produkte bio-ushqimore që plotësojnë kërkesat e konsumatorit evropian.

26 Years of Experience

Ne punojmë së bashku me fermerët dhe klientët e huaj, të cilët importojnë produktet tona, duke ndërtuar besueshmërinë dhe sigurinë në marrëdhëniet tregtare

Kontakt

Misioni yne

Sigurimi i perimeve dhe frutave të freskëta dhe të cilesore për tregjet ndërkombëtare, duke përmbushur cilësinë më të mirë për konsum dhe kërkesat e çertifikimit të autoritetit evropian.

Të freskëta nga fermat

Before
After

Ku jemi

Kontaktoni për porosinë tuaj

  • Autostrada Levan-Tepelen, Km 6, Kafaraj, Fier
  • +355672057715
  • fraenoagriculture@gmail.com

Na kontaktoni