Perime të freskëta Bio

Perime të freskëta Bio

Perime të freskëta Bio

Vetëm produkte të rritura në mënyrë natyrale.

Vetëm produkte të rritura në mënyrë natyrale.

Vetëm frutat Bio

Vetëm frutat Bio

Vetëm frutat Bio

Fruta dhe perime me cilësi të lartë nga fermat shqiptare.

Fruta dhe perime me cilësi të lartë nga fermat shqiptare.

Fraeno Agriculture

Fruta dhe Perime Bio, rritur në mënyre natyrale nga Fermat Shqiptare.

Ne jemi një kompani me përvojë e përqendruar në eksportin e Frutave dhe Perimeve Bio, të rritur në mënyrë natyrale në fermat në të gjithë Shqipërinë, që plotësojnë cilësinë evropiane, dhe eksportimin e tyre në Evropë dhe më larg.
Produkti ynë mblidhet dhe përzgjidhet nga fermerët kryesisht në jug të Shqipërisë. Toka pjellore dhe numri i lartë i ditëve me diell, lejojnë fermat tona të prodhojnë një larmi të madhe frutash dhe perimesh, në mënyrë natyrale, në bujqësinë tradicionale, duke garantuar cilësinë më të mirë për produktet.

Kërko Kontakt

Doni të dini më shumë? Telefono +355672057715

Pse importuesit na zgjedhin

Frutat & Perimet
më të mira Bio që mund t’i gjeni

Këtu në Shqipëri, Fermerët janë të interesuar në prodhimin e bio-ushqimeve, dhe ne bashkëpunojmë me ta duke siguruar fruta dhe perime me cilësi më të mirë për Evropën, me të gjitha kriteret për cilësinë dhe standardet evropiane.

Cilësia e kontrolluar

Cilësia e kontrolluar shtrihet në të gjitha fazat e zinxhirit të furnizimit përpara eksportit.

Eksperience

Fraeno Agriculture është një kompani, pronari i të së cilës ka një përvojë dhe histori në eksport që nga viti 1994

Korrektesë dhe Seriozitet

Prej vitesh ne jemi duke punuar me shumë klientë të huaj duke ndërtuar besim dhe përvojë bashkëpunimi në çdo fazë.

Fraeno Agriculture

Shije e Natyrës

Në Fraeno Agriculture ne e kuptojmë se cilësia është me të vërtetë fakti kryesor për të pasur sukses.

Për shkak të kësaj, ne gjithmonë punojmë me fermat më të mira dhe zgjedhim produkte që kalojnë auditime të rrepta të cilësisë duke ndjekur standardet evropiane dhe kanë cilësinë më të mirë për konsum.

Kjo i bën produktet tona të dalin në pah për shijen e tyre natyrale, klasike siç duhet të jetë për çdo produkt bio

Kontaktoni me ne

  • Autostrada Levan-Tepelen, Km 6
    Kafaraj, Fier
  • +355672057715, +355697557927
  • [email protected]